Gudstjänst

Att få bryta det vardagliga livet för att samlas tillsammans med andra för att tillbe Gud är en av de viktigaste sakerna i det kristna livet. Därför är också söndagens gudstjänst viktig i församlingens liv.

Varje söndag kl 10.00 firas det gudstjänst. Under perioden juni – augusti hålls gudstjänsterna i Sommarkyrkan Stalpet. Övrig tid under året är de i Allianskyrkan.

Vi vill skapa en samtida gudstjänst där Jesus står i centrum för vår uppmärksamhet och där sång, förkunnelse och bön hjälper oss att vända oss till Honom.
Välkommen!

Stalpet

Välkommen till gemenskap och glädje i sommarkyrkan med öppna dörrar och vida horisonter.

Under tiden maj till augusti är de flesta samlingar förlagda till vår sommarkyrka.
Den är vackert belägen strax intill Stalpets vattenfall och med en bedårande utsikt över Bredestadsdalen.

För sommaren program, se kalendern + PDF

Här ligger Sommarkyrkan Stalpet.

Bön

Vi tror att Gud hör bön och att det alltid händer någonting när vi ber.
I Allianskyrkan har vi flera bönesamlingar under veckan, där vi ber för vår församling, för Aneby och för världen.

Välkommen på våra bönesamlingar:
Tisdagar kl 9.30
Torsdagar kl 18.30
Söndagar 9.45 innan Gudstjänsten.

Vill du att vi ska be för något speciellt?
Skicka ett mail eller kontakta vår pastor, så tar vi med oss det i våra samlingar.