Kollekt & gåvor

Församlingens verksamhet bygger på frivilliga gåvor.
Det finns möjlighet att ge en gåva i samband med våra samlingar och gudstjänster. Här nedan finns fler sätt att bidra med medel till församlingens arbete.

Ge via Swish

Det går bra att skicka pengar med Swish – en betaltjänst i mobilen.
Aneby Alliansförsamling har Swish-nummer
123 283 83 16.

Ge via banköverföring

Sätt in pengar på vårt bankgirokonto 341-8621. Märk betalningen med ”Gåva till församlingen”.

Via automatisk överföring

En hjälp till att ge regelbundet är att ordna en automatisk överföring varje månad till församlingen. Blankett finns här. Lämna den till banken, eller registrera uppgifterna själv i din internetbank.

Kyrkoavgiften

Det finns möjlighet att ge kyrkoavgift till Alliansmissionen och till den lokala församlingen. Det är Skatteverket som hanterar detta, så det kommer att synas på din slutskattesedel.

Anmälningsblankett finns här. Den måste skrivas under och skickas in senast den 31 oktober. Medgivandet gäller från och med nästa år och gäller tills det återkallas.

Det går bra att ge kyrkoavgift till flera kyrkor samtidigt, så det finns inget krav på att t.ex. lämna Svenska Kyrkan.

Mer information finns på SAM:s hemsida.